Kreatív ajándék ötletek pároknak

Páros ajándék

Egy több éves kapcsolatban már nem olyan egyszerű meglepni a másik félt. Ha inspirációhiányban szenved, akkor vannak olyan oldalak (mint például az élménypláza.hu), ahol több páros ajándék ötlet közül is válogathat. Manapság igen felkapottak a szabaduló szobák, és egy ilyen ajándéknak biztosan nagyon fog örülni az, aki szereti az izgalmakat.

A fent említett oldalra látogatva kiderül, hogy pontosan mit is tartogat a cég a szerelmeseknek. Sokak nagy kedvence a Titanic hajóra épülő szabaduló szoba, ahonnan minél hamarabb ki kell jutni. Azért szeretik ezt olyan sokan, mert itt remekül vegyül a romantika, a logikus gondolkodás és persze az izgalom, illetve a borzongás.

De pontosan miről is van szó? Nos, Smith kapitány titkokkal teli kabinjából kell minél gyorsabban kiszabadulni, ahol a két ember csakis egymásra számíthat és a problémamegoldó képességükre. Mik is várnak itt azokra, akik ki kell jussanak a kabinból? Titkos kódok megfejtése, trükkös, sajátos feladatok elvégzése és sok minden más az, ami megakadályozza a kiszabadulást.

A lehető leghamarabb meg kell találni a felbecsülhetetlen értékű ékszert ahhoz, hogy ki lehessen jutni a kabinból. A kabinban tartózkodó személyeknek egy óra áll a rendelkezésükre, hogy elhagyják a tragikus sorsú óceánjárót, a Titanic-ot. Minél több perc telik el és minél nehezebbé válik a helyzet, annál jobban fokozódik a pánikhangulat és sorra alszanak ki a fények is.

Ez nem egy egyszerű feladat, de aki összeszedi magát, logikusan gondolkozik és higgadt maradt, az biztosan sikerrel jár majd. A helyszínről annyit érdemes megjegyezniük a kalandra váró személyeknek, hogy korhű berendezéssel várja John Edward Smith kapitány kabinja őket Budapest szívében, egy igazán furfangos módon kialakított szabadulószobában.

Természetesen ide nem csak egy pár jöhet, hanem akár kettő, három is. Sőt, ugye több barát is megnézheti, hogy miként boldogulnak a stresszes, sokszor igenis nehezen átvészelhető szituációkban. Erről az egészről még többet lehet megtudni a fent említett oldalon, beleértve az árakat és a nyitva tartási időt egyaránt.