Kimagasló hatékonysággal bír a gyémánt körkivágó

Amikor nekilátunk egy adott feladat elvégzésének, akkor először megéri okosan összeválogatni az ehhez szükséges eszközöket. A professzionális gyémánt körkivágó pedig a burkolás nélkülözhetetlen kiegészítője. Amíg régebben még boldogulni lehetett a hagyományos volfrám-karbid fúrószárakkal, addig erre már a mázas kerámiánál jóval keményebb, természetes köveknél nincs lehetőség.

A szintetikus ipari gyémántszemcséket tartalmazó gyémánt körkivágó az igen vastag burkolóanyagok esetében is bevethető. Bár túlzás azt állítani, hogy úgy vágja át magát rajtuk, mint forró kés a vajon, de adott esetben 1 percen belül elkészül egy fúrás, ami a munkafázisok időtartamát jelentősen lecsökkenti.

Mivel az eltérő használattal bíró helyiségekben különféle szerelvények jelennek meg, ezért a gyémánt körkivágó többféle átmérőben rendelhető meg. A néhány mm kiviteltől eljuthatunk a 150 mm átmérőig, ami komoly dimenziókat biztosít. A hatékonyság terén nem múlja felül semmi ezeket a termékeket, ezért bátran tegyük le rájuk a voksunkat!