A jód szelén tabletta komplex hatása

Jód szelén tabletta

Sokan nem foglalkoznak az egészségi állapotukkal mindaddig, amíg egy komolyabb probléma elő nem áll. Miért ne előzné meg mindezt, ha egyszer van rá lehetősége? A WTN termékek természetes kiegészítőkből készülnek, és mindegyik más téren támogatja az egészséget.

A jód szelén tabletta kifejezetten a pajzsmirigy problémák esetében alkalmazható. A pajzsmirigy megfelelő működése mindenkinek központi jelentőségű kellene legyen, hiszen számos egészségügyi kockázattal jár. Sőt, minél később veszi észre a problémát, annál nehezebb lesz a kezelés.

Ezért is fontos még időben odafigyelni erre. Amennyiben nem jut a szervezetébe minden szükséges tápanyag ezen a téren, a pajzsmirigy anyagcseréje elégtelen lesz, ebből pedig több probléma is születhet. A jód szelén tabletta segít abban, hogy mihamarabb enyhüljenek a pajzsmirigy alulműködés tünetei. Ilyen a folyamatos fáradékonyság és a csökkentett energiaszint, a száraz bőr, székrekedés, izomfájdalmak, sőt, a feledékenység vagy a koncentrációs készséges csökkenése is.

A jód szelén tabletta összetevői között megemlíthető az L-tirozin, indiai balzsamfa kivonat, tengeri hínár és moszat kivonat, szelénes élesztő. Az L-tirozin olyan aminosav, amiből a szervezet noradrenalint és dopamint termel. Stressz esetén stresszoldó hatás jelentkezhet, aminek következtében megelőzheti a memóriazavarokat. Ez a komponens a T4 és T3 pajzsmirigy hormonok előállításához szükséges, tehát értelemszerűen roppant nagy jelentősége van a pajzsmirigy működésében is.

Másik összetevője az indiai balzsamfa kivonat, ami serkentheti és szabályozhatja a pajzsmirigy működését. A jód szelén tabletta egy újabb komponense a a tengeri moszat kivonat, ami remek jódforrás és méregtelenítőként is működhet. A tengeri alga kivonat segít a gyulladások esetében, valamint az elhízás ellen is jól lép fel. Végül, de nem utolsósorban, a szelénes élesztő antioxidánsként is működik, a többi pozitív hatása mellett. Ezek együttesen segítik elő a pajzsmirigy optimális működését és az egészséges szervezetet.