Izgalmas erotikus könyv érdekes történetekkel

Erotikus könyv

A szórakoztató irodalom berkein belül igen nagy a választék. A történelmi, a kaland, vagy éppen a krimi regények mellett, az erotikus könyv is igen kedvelt. Ez a műfaj is igen széles spektrummal képviseli magát a könyvpiacon.

Egy amerikai írónő napjaink legnépszerűbb képviselője ennek a műfajnak. Évente átlagosan 5-7 erotikus könyv születik Maya Banks tollából és az alkotásai szinte egytől-egyig bestsellereké váltak. Történetei igen változatosak.

Bár az érzékiség az egész mű olvasása alatt érezhető, nem ez képviseli a fő mondanivalót. Minden regénynek megvan a maga sztorija, ami lehet egy középkori skót romantikus történet, amiben a történelem fontosabb eseményei is helyet kapnak, de lehet egy jelenkori krimi, vagy feszültséget keltő thriller is.

Az erotikus jelenetek csak még izgalmasabbá, még valóságossá teszik a történeteket, hiszen az érzékiség, a testiség is hozzátartozik a mindennapjainkhoz. Ha szívesen olvasna egy izgalmas erotikus könyvet, akkor keresse a könyvesboltok polcain az írónő alkotásait!