Így történhet egy modern családi ház tervezése

Gyakran feltehetjük magunknak a kérdést, hogy miért vagyunk a világban? Sokakat érdekel erre a válasz, de többségében azt mindenkinek magának kell megtalálnia. Az egyszerű felelet, hogy valahol otthon legyünk benne. Mindenkinek szüksége van arra a biztos pontra, amit a sajátjának tudhat, bármi is történjen.

A modern családi ház tervezése alkalmával éppen az volt a cél, hogy a vágyott környezet kialakítása megvalósuljon. A sajátos igények meghatározó jellegűek, ugyanis vannak, akik jobban kedvelik az elzártságot, míg mások a minél pezsgőbb szociális étel felé húznak. A modern családi ház tervezése ilyen formában feldobható, ha a modern kor jellegének fényében lesz kivitelezve.

A quartier.hu weboldalon megismerkedhetünk a már meglévő szerkezeti egység átalakításával. A Diósdliget, Hegyalja utca ikonikus épülete új külsőt kapott, amivel remekül beleillik a környék képbe. A modern családi ház tervezése lépésről-lépésre zajlott és a kivitelezés 2007-ben ért véget. Remek példa ez arra, hogy mit lehet elérni a konstruktív és lelkiismeretes munkával.