Hogyan alakulnak az esküvői DJ árak?

eskuvoi DJ arak
Esküvői DJ árak

Egy esküvő költségvetésének megtervezésekor nagyon körültekintőnek kell lennie az embernek. Muszáj előre kiszámolni, hogy mi mennyibe fog kerülni, különben pénzzavarba kerülhetnek a párok. Azt is tudni kell, hogy az esküvői DJ árak egészen pontosan milyen tartományban mozognak.

A wdj.hu weboldal szerint, most éppen háromféle csomag közül választhatnak a házasulandók. A White Wedding esetében 9 órán keresztül állnak rendelkezésre. A honlapon fel van sorolva, hogy milyen eszközök és szolgáltatások vannak a csomagban.

Az esküvői DJ árak valamivel magasabbak a Purple Wedding esetében, ahol a csomagban már 11 órára emelkedik ez az idő. A nagyobb (100 fő feletti) rendezvények esetében már érdemesebb meggondolni a Golden Wedding csomag igénylését, mert ebben hajnali 4 óráig dolgoznak a szakemberek.

Itt már rengetegféle eszköz és szolgáltatás található a csomagban. Az esküvői DJ árak attól is függenek, hogy hol lesz a rendezvény. A leendő férjnek és feleségnek minél hamarabb árajánlatot kell kérnie, hogy elkészíthessék a terveiket.