Harisnyatartó gyönyörű választékban

Dióhéjban a harisnyakötő övek olyan fehérneműk, amiket a derék vagy a csípő körül viselnek, hogy megtartsák a harisnyát. A harisnyatartó számos csattal ellátott pánttal rendelkezik, amikkel könnyen fel- és levehetőek lesz. Győződj meg arról, hogy a hevederek a lábadra esnek, amikor felveszed, ellenkező esetben előfordulhat, hogy fejjel lefelé hordod a harisnyakötőt!

A harisnyákhoz hasonlóan a tartó mosásának legkézenfekvőbb módja kézzel történik, vagy gépben hideg vízzel egy fehérneműtasak belsejében. A harisnyatartó övek fantasztikusak egy szexi fehérneművel. Ha ezt a ruhadarabot magasszárú zoknival párosítod, ellenállhatatlan leszel kedvesednek.

Ezek tökéletesek budoár fotózásokhoz, jelmezes bulikhoz (mesés fűzővel), vagy egy különleges éjszakai játékhoz. Viselheted akár a munkaruhád alatt is, ha szeretnél játékosan, de veszélyesen élni. Sokféleképpen variálhatod ezt a megjelenést, a legfontosabb, hogy jól érezd magad. Webáruházunk a harisnyatartók gyönyörű választékát kínálja, amik más fehérneműkkel párosítva fantasztikusan néznek ki.