Galambriasztó varjú, mint tökéletes madárijesztő

Magyarországon is rengeteg ember orra alá törnek borsot a galambok. Persze ezeket az állatokat sem szabad bántani, de azért kicsit elriasztani lehet. Na és mi a galamb “ellensége”? Állatbarát esetben mindenképpen a galambriasztó varjú. Ez ugyanis nem fogja megmérgezi a madarat, azonban elhessegeti.

Az élethű szenzoros varjú a hívatlan madarakat könnyen ráveheti a távol maradásra és hatékonyan távol is tartja 10-15 négyzetméteres területen. Bár lehet kissé furcsának és inkább jópofának tűnik a galambriasztó varjú, sok vásárló visszajelzése alapján valóban hatásos. Az UV és időjárásnak ellenálló kivitelű “madár” 2 darab AA elemmel működik. A gyakorlati funkciója mellett, valódi dísze is lehet a kertnek, terasznak.

A galambriasztó varjú ráadásul kifejezetten olcsó, így akár többet is vásárolhatunk belőle, a maximális hatás érdekében. A hasznos-holmik.hu webáruházban ez a remek termék is elérhető kiváló ár/arány értékben, gyors kiszállítással, kedvező feltételek mellett. Üzenjen Ön is hadat a galamboknak!