First Spray az azonnali segítség jegyében

Az elevenségükről híres gyermekekre különösen igaz, hogy a játék hevében könnyen megfeledkeznek a saját biztonságukról. Egy rossz, hirtelen mozdulat és máris kész a baj! A First Spray szerencsére bármikor használható, ha gyors segítségre van szükség.

Az erősen antibakteriális hatású készítmény remekül csillapítja a gyulladást, fertőtlenít és hidratál, a sebes, megkarcolt vagy vágott bőrfelületen is beváltja a hozzá fűzött reményt. A szóban forgó természetes hatású spray azonban nemcsak a gyerekek privilégiuma, ugyanis a felnőttek is nyugodtan alkalmazhatják azt a különféle problémás szituációkban, még akár torok-, illetve fülgyulladás esetén is.

A 12 gyógynövény kivonatát és a méltán népszerű aloe verát tartalmazó First Spray használata egyszerű, hiszen ahhoz, hogy élvezhessük a jótékony befolyását, elég csak lekapnunk a kupakot és oda fújni abból, ahol fájdalmat vagy kellemetlen szárazságot érzünk. A First Spray védőréteget képez az alkalmazott területen, ám nem gátolja meg annak levegőhöz jutását.