Fekvő fotel a garantáltan jó pihenésért

Ha gyakran fárasztjuk le magunkat különböző tevékenységekkel, ami lehet munka vagy éppen a kedvenc időtöltésünk, akkor érdemes megteremteni a lehetőséget arra, hogy alaposan kipihenjük magunkat. Az emberi szervezetnek szüksége van a feltöltődésre, mert csak így tud másnapra elég energiát összegyűjteni. Természetesen a nyári hónapokban a délutáni pihenés egyszerűen tökéletes, amennyiben a fekvő fotel nagyszerű képességeit kihasználjuk. A szieszta elég lendületet tud kölcsönözni ahhoz, hogy késő estig tevékenyen végezzük a feladatainkat.

Mindig kulcskérdésnek számítanak az ideális körülmények. A fekvő fotel esetében, gyakran csak egy kis tévézésként indul a lazítás, majd néhány óra alvásba torkollik. Jó, hogy a feltételek adottak, miszerint gombnyomásra megteremthetőek a vágyott körülmények és nem kell átmenni a hálószobába előkészíteni az ágyat. A fekvő fotel egyedi szerkezetéből adódóan maximális kényelmet garantál, amit kár lenne elvesztegetni. Elég lesz egyetlen alkalom, hogy végleg beleszeressünk. Ha ennél valamivel többre vágyunk és nemcsak magunkra gondolunk, hanem szeretteinkre ugyanúgy, akkor mérjük fel a további lehetőségeinket!

Az egyszerűen vezérelhető motoros kanapé fej- és háttámlája mellett, el van látva típustól függően derék- valamint fejtámasszal, amelyek külön mozgathatóak. Amikor hátra döntjük, közel vízszintesbe a bútort, akkor a televízió már nem látható a lábunktól. Az újítások ugyanakkor segítenek kiküszöbölni ezt a problémát. Egy plusz képesség az alaphelyzetbe történő gyors visszaállítás. A motoros kanapé eredeti pozícióját nemcsak egyenként lehet az alapbeállításra visszarendezni, a kiszállás előtt ugyanis igénybe vehető a segítő opció, ami mindezt egyetlen mozdulattal elvégzi és már indulhatunk is a dolgunkra.

A rajta való hosszabb ülést a jól szellőző kárpit és betétek teszik gondtalanná, mert megakadályozzák az izzadást. A motoros kanapé 2 vagy 3 személyes kivitelben is a miénk lehet. Ismerjük meg a választékot a jobaratokfotel.hu weboldalon, majd rendeljük meg azt, amelyik megragadja a fantáziánkat. Ezt követően, már csak az alkalmas helyet kell kiválasztani, ahol jól mutat majd a motoros kanapé.

Print Friendly, PDF & Email