Ezek a BeSafe gyerekülés jellemzői

BeSafe gyerekülés

A szülőknek körültekintőnek kell lenniük, ha a csemetéjük biztonságáról van szó. Mivel rengeteg baleset szokott lenni az utakon, ezért fokozott elővigyázatosságra van szükség.

A BeSafe gyerekülés azért jelent jó választást, mert az ötpontos biztonsági öv könnyen a testhez igazítható. Az ellenőrzött energia leadásának hála, csökken a sérülések valószínűsége. Remek védelmet nyújt, hiszen szinte mindegyik ütközési típusnál hasznosnak bizonyul.

A BeSafe gyerekülés kényelmes és stabil, ezért a csemete jól fogja magát érezni benne. Az iZi Go széria modelljei keresettek a szülők körében. Ezeket a menetiránnyal háttal kell rögzíteni. Érdemes figyelni arra, hogy a bekötés szabályosan történjen.

A BeSafe gyerekülés igen formatervezett és stílusos, a lekerekített vonalainak köszönhetően. A hordozókar gondoskodik arról, hogy a csemete szállítása egyszerű legyen. Akár a babakocsi vázára is rá lehet tenni. Most kedvezményesen vehető meg az oldalról. Az internetes rendelés segítségével, a szülőknek nem kell a vásárlás miatt szaladgálniuk.