Ételallergia vizsgálat Budapest egyik legjobb gyógycentrumában

Ételallergia vizsgálat Budapest
Ételallergia vizsgálat Budapest

Ha az emésztés során bizonyos ételek nem képesek felszívódni, akkor sajnos ételintoleranciáról beszélünk. Ilyenkor sem a gyomor, sem a belek nem tudnak tökéletesen működni, holott más összetevők feldolgozásával nincs gond. A leggyakoribb komponensek, amelyekkel megszenved az emésztőrendszer a tej, a tojás, a liszt, a diófélék, a tengeri herkentyűk, de irritációt válthat ki a csokoládé, az eper vagy a fahéj is.

Az ételallergia vizsgálat Budapest ismert klinikáján, az Egészségkapu Gyógycentrumban viszonylag alacsony áron elvégezhető, ezzel máris egy lépéssel előrébb lesz bárki, aki arra gyanakszik, hogy az ételintolerancia áldozata. Az ételallergia vizsgálat Budapest Gyógycentrumában biorezonanciás készülékkel történik, ilyenkor a beteg sejtek rezgéséből állítanak fel diagnózist. Ez alapján lehet elindulni a gyógyulás útján és a beteg dönti el, hogy az életmódváltás mellett gyógyszeres vagy inkább természetes megoldást választ az allergia visszaszorításához. A népszerű ételallergia vizsgálat Budapest egészségközpontjában csak az egyik olyan teszt, amit igényelni lehet. Természetesen kérhető a vércsoport gyorsteszt is. Ezt is sokan végzik el, hiszen jó tudni, hogy pontosan milyen vércsoporttal rendelkezünk. Hasznossá válhat akkor, ha műtét miatt vérátömlesztésre lesz szükség, ha véletlenül közúti baleset miatt orvosi ellátás szükségeltetik. A sok eshetőség mellett, az Rh is számíthat, különösen a kismamáknál, akiknél fennáll a veszélye, hogy az eltérő Rh miatt „szennyeződik” a baba vére.

A vércsoport gyorsteszt amúgy egy nagyon egyszerű vizsgálat, a pár perces adminisztráció után 4 db, ujjbegyből kinyert vércseppre van szükség. Egy Serafol kártyán végzik el, amin antitestek mutatják ki a desztillált vízzel és a vérrel készült elegyből, hogy A, B, AB vagy 0-s vércsoporthoz tartozunk. Ez a vércsoport gyorsteszt 1 perc alatt készen van, ezután már csak lefóliázzák az értékek megmaradása érdekében és máris haza lehet vinni vagy odaadni az orvosnak, akinek szüksége van az eredményre.