Érdeklődjön a ​multi klíma akció részleteiről!

Megbízható gyártók, garancia, házhozszállítás és kiterjedt értékesítés utáni szolgáltatások. Ezeket a vonzó lehetőségeket kínálja a ​multi klíma akció, amiben a szoba légkondicionálásának klasszikus és leggyakrabban használt készülékei közül választhatunk.

Egy ilyen rendszer általában 2 részből áll: egy belső és egy külső egységből. A megfelelő berendezés kiválasztásával Ön biztosíthatja a helyiség magas szintű hűtését vagy fűtését, ezáltal kényelmes és egészséges légkört teremtve a szobában.

A multi klíma akció termékei rendszerint egy külső és több belső blokkot tartalmaznak. Ezt a két egységet nem feltétlenül egy gyártó készíti, így a kiválasztásuk több lépésben is történhet. A külső egység kompresszorból, szelepből, ventilátorokból, kondenzátorokból, vezérlőpanelből és reléből áll.

Ezt az egységet az épület homlokzatára helyezik és kapilláris csővel biztosítja a folyadék kimenetét. A tápkábel segítségével a külső egységet csatlakoztatják a belső részekhez, amelyek felelősek a multi klíma akcióban résztvevő modellek működéséért és vezérléséért.