Egyszerűsíti a feladatokat a postakész boríték

A postai és futárcsomagok biztonságos célba juttatása érdekében, az apró, de sérülékeny tárgyakat helyezze buborékfóliás borítékba! Természetesen az ilyen postakész boríték ragasztócsíkkal zárható, megcímezhető és el is küldhető, így nem kell bajlódnia a feladással. A boríték szempontjából is bőven kínál a kereskedelem megannyi változatot.

A megszokott sima levélboríték mellett, kaphatóak dokumentumok, iratok postázására alkalmas A3 és A4 formátumok is, nem beszélve az olyan ablakos nyújtott modellekről, amelyek a megcímzett számlák eljuttatására alkalmasak. A postakész boríték használata gyors és egyszerű. Elfelejtheti a nyálazós időszakokat, mert napjainkban már sokkal elegánsabb összeragasztási módszereket eszközölnek a gyártók.

A legtöbb postakész boríték fehér vagy barna árnyalatú, vékony papírból készül. Akad azonban kartonboríték is, de érdemes figyelmet szentelni az újrahasznosított papírból gyártott változatokra, amelyek jóval olcsóbbak lehetnek. Vegyen egyszerre több darabot, így mindig lesz minőségi postakész boríték!