Egyszerűen tisztítható csúszásmentes műgyantapadló felületek

Az egyenletes padlófelületek számos helyen nélkülözhetetlennek számítanak. De nemcsak az egyenletes kivitelezésen van a hangsúly, hanem azon is, hogy ezek milyen anyagból készülnek, esetleg milyen borítással rendelkeznek.

Ebből a szempontból egyre elterjedtebbnek számítanak a csúszásmentes műgyantapadló felületek, mivel számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos betonnal szemben. Természetesen a betonpadló is kimondottan strapabírónak számít, főleg a dilatációval, de a porosodás még így is gondot jelenthet az olyan környezetben, ahol magasak a higiéniai követelmények.

A nedves betonfelület pedig alkalmanként veszélyesen csúszóssá válhat, ezért ezt elkerülendő, speciális műgyanta réteggel vonható be. Végeredményként pedig csúszásmentes műgyantapadló felületek alakíthatóak ki gyorsan és gazdaságos módon

. Raktárépületekben, sportpályákon és műhelyekben is hasznos burkolatnak számítanak, amelyek esztétikusan néznek ki és fokozzák a biztonságos tevékenységet az adott épületen belül. A csúszásmentes műgyantapadló felületek lépcsőkön és feljárókon is alkalmazhatóak.