EC mérő a tápoldatok mennyiségének meghatározására

Az elektromos vezetőképesség olyan egység, aminek mérésére az ipar számos területén szükség lehet. Ennek pontos meghatározására a modern EC mérő áll a szakemberek rendelkezésére. Hol szükséges a vezetőképességet mérni? Talán sokan nem is gondolnák, hogy a mezőgazdaságban milyen fontos szempont a tápoldatok minősége.

Az optimális terméshozamot például lehetetlen elérni az EC mérés nélkül. Az adwa.hu webáruházban olyan EC mérő készülék is megrendelhető, ami a tápoldatok vezetőképességét méri. Ezzel elkerülhetőek az olyan hibák, amelyek a bevitt műtrágyák mennyiségét érintik, mivel sem túl sokat, sem pedig keveset nem tanácsos ezekből használni.

Szintén ebben az internetes boltban elérhető a nagy pontosságú TDS és EC mérő, amivel kideríthető az ivóvizek és kazánvizek minősége. Ha pedig tűpontos eredményeket várunk el egy méréstől, akkor remek választásnak bizonyulnak a laboratóriumi vezetőképesség mérők, amelyek professzionális használatra lettek megalkotva. Mindegyik termék remek minőséget képvisel.