Dexion Salgó a költséghatékonyság érdekében

Sok múlik azon, hogy miként rendezi be a cége raktárát. Egy kis tervezéssel rengeteg helyet takaríthat meg, ezért nézzen utána a lehetőségeknek! A Dexion Salgó már rengeteg alkalommal bebizonyította a kiválóságát. Ez a polcrendszer csavaros és csavarmentes verzióban is kapható az interneten.

Nem csupán a raktárakban használható, hanem az irodákban is. Többféle gyártási méret közül tud választani. Akkor sincs baj, ha egyedi igényei vannak, mert ebben az esetben is tud ajánlatot kérni.

A Dexion Salgó a felületkezelés szempontjából lehet festett vagy horganyzott. A remek minőségű acéllemezek nagy teherbírással rendelkeznek. Az összeszerelés szinte senkinek sem okoz problémát, ám igény esetén kérhető hozzá a szakemberek segítsége.

A szükséges alkatrészek megvásárlása az interneten is lehetséges. A Dexion Salgóról készült képek bármikor megtekinthetőek itt. Így egyszerűbb lesz annak eldöntése, hogy végül melyik típust rendelje meg. Előbb-utóbb megtalálja majd azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeinek.