Detralex 500mg visszeres panaszokra

Végtagjaink a rohanó hétköznapokon fokozott igénybevételnek vannak kitéve. A vénák támogatása érdekében rendszeresen vagy kúraszerűen szedhető a Detralex 500mg tabletta. A termék segít meggátolni a vénák kitágulását és fokozza a hajszálerek ellenállását. Aranyeres panaszok kezelésére is ajánlott. Nehézláb érzés, lábgörcs, lábfájdalom és lábfeszülés enyhítésére szolgáló készítmény.

Természetes eredetű összetevőkből készült. A visszér kialakulását számtalan tényező befolyásolja. Például genetikai hajlam, túlsúly, magasabb életkor, állandó testhelyzetű munka, terhesség, menopauza, sőt, a magassarkú cipő viselése is. A készítmény szedésén kívül, az egészséges életmóddal is sokat tehetünk a vénák épségének a megőrzéséért.

Speciális tornát és keringést serkentő mozgásformákat is beiktathatunk a sportolási szokásainkba. Ezek mellett, alkalmazható még masszázs, váltóvizes zuhany és lábápoló krém. Az éjszakai végtag görcsök sikeresen elkerülhetőek az ágy végének megemelésével. A Detralex 500mg filmtabletta vénaerősítő gyógyszer.