Csökkenti a kiadásokat a programozható termosztát

A látszat néha csal. Tény, hogy a hatékony fűtőrendszerek drágák, hiszen a minőséget meg kell fizetni, de ilyenkor hosszútávon kell gondolkodnunk. Ne legyünk restek számításokat végezni azzal kapcsolatban, hogy az adott rendszerrel mennyit spórolhatunk!

A kapott összeget összevetve, olcsóbb megoldással máris nyilvánvalóvá válik, hogy a programozható termosztát nemcsak egy felesleges luxuscikk. Jelentősen redukálható minden épület energiaigénye, a nagyobb intézményektől kezdve a családi házakig és panellakásokig.

A másik előnye, hogy többféle rendszerhez használhatjuk. A padlófűtés, infrapanel vagy az elektromos központi fűtés egyaránt ellátható programozható termosztáttal. Minek fűteni télen, amikor éppen elrepültünk melegebb országba nyaralni néhány napra.

Nem is kell elutaznunk, hiszen elég, ha reggel elmegyünk a munkába és a programozható termosztát magától lekapcsol. Nem kell mindig észben tartani, hogy be vagy ki kéne kapcsolni a fűtést. Emellett a hőmérséklet is optimalizálható a segítségével.