Csodás illatú fürdősók

Nincs is kellemesebb, mint egy fárasztó nap után beülni a fürdőkád kellemesen meleg vizébe, ott ellazulni, kipihenni a fáradalmainkat. Mesébe illő környezetet biztosítanak a fürdősók ehhez az idillhez, de persze mindenkinek más illatú változat a kedvence. Számtalan jótékony hatásuk van ezeknek az anyagoknak, érdemes kihasználni ezeket.

A fürdősók ugyanis méregtelenítenek, szépítik a bőrünket, de ekcémák és pattanások kezelésére is optimálisak. Nagyon jók továbbá reumára, ízületi gyulladásra, kiválóan ellazítják a megfáradt izmokat. Segítik az ásványi anyagok felszívódását, javítják a vérkeringést, hogy csak néhány remek tulajdonságukat soroljuk fel.

A fürdősók csodás illatukkal is elvarázsolnak bennünket, sok típushoz még illóolajat sem kell hozzáadni. A niyodo.hu webáruház kínálatában többféle termék található. Vannak itt citromfüves, gránátalmás, Hévíz térségi gyógyiszapos, hibiszkusz-kamillás, levendulás, rózsás fürdősók egyaránt. Ebben a felhozatalban biztosan ott van az Önnek tetsző is.