Chipolino tricikli a szórakoztató sétákhoz

A gyerek születése után nagyon gyorsan kezd felcseperedni, így sorba jönnek azok a fontos eszközök, amelyek felkerülnek a megvásárolandók közé. Erre a listára nagyon hamar a tricikli is fel fog kerülni. A nálunk fellelhető Chipolino tricikli tökéletes választás lehet, hiszen minden elvárásnak és biztonsági feltételnek megfelel.

A háromkerekű motor használata 3 éves kortól ajánlott. Ezen életkor előtt nem, mivel a kicsi nem képes járni és koordinálni a mozgásokat. Ez a háromkerekű motor segíti a csöppség motorikus rendszerének és koordinációs képességének a fejlesztését. A Chipolino tricikli minden kényelmi funkcióval el van látva, nagyon praktikus, könnyen tisztítható és eleget tesz az összes biztonsági követelménynek.

Az irányítása nagyon egyszerű. Mivel nagyobb kerekekkel rendelkezik, ezért nehezebb terepen is könnyedén veszi az akadályokat. Kínálatunkban különböző modelleket talál, Ön csak válassza ki a tökéletes Chipolino triciklit! Mivel minőségi termékről beszélünk, több gyermeket is kiszolgál és nem végzi a szemétben 1 év használat után.