Bolhanyakörv hosszantartó védelemmel

Foresto bolhanyakörv

A bolhásság olyan régi betegség, ami még az ősrégi feljegyzésekben is megjelent. A legjobb megoldás a kutyák és macskák védelmére kétségtelenül a bolhanyakörv, ami biztonságos és hatékony védelmet nyújt a kellemetlen betolakodók ellen.

A bolhák nem csupán zavaró viszketegséget idéznek elő, hanem számos fertőző vírusos és baktériumos betegséget is közvetítenek. Tegyünk ellene, hiszen miattuk az állatok is szenvednek, de az emberre is átterjedhetnek. A legjobb döntés mindenképpen a megelőzés, ami manapság már teljesen egyszerűen kivitelezhető egy jó minőségű bolhanyakörv alkalmazásával. A piacon manapság már számos gyártó nevével fémjelzett változat található különféle méretben, hiszen a hatékony megelőzés fontos a kisebb és nagyobb testű kedvenceinknek egyaránt.

Két kiváló márka is rendelkezésünkre áll, az Advantix és a Foresto, amelyek roppant hatásos bolhanyakörvet bocsátanak az állattartók rendelkezésére. Előzze meg a zavaró viszketést és a csúnya csípéseket! Keresse a legjobb termékeket a barzoo.hu webáruházban!