Az irodai szekrények vásárlási szempontjai

Napjainkban nagyon hódít a minimál dizájn, és azon belül is a szögletes formák. Azonban van, hogy egy irodába nem passzolnak az ilyen bútorok, és jobban mutat az ovális tárgyalóasztal. Főleg akkor érdemes ezt választani, amikor egy kisebb helyről van szó, ahol a szögletes asztalforma nagyobb helyet igényelne, illetve miatta a terembe belépve egyből érződne a zsúfoltság.

Ha jól akar járni az ember, akkor ebben az esetben az ovális tárgyalóasztal mellett dönt, hiszen ez nem fogja a falak vonalait követni, aminek hála nem lesz olyan szűkös az iroda. Nyilván lényeges a jó helykihasználtság, de ezt nem érdemes az összkép és a közérzet rovására tenni, hiszen mégiscsak egy olyan teremről van szó, ahol az ember naponta megfordul. Ha pedig nem lehet sehogy sem elkerülni a kis helyiség-nagy asztal párost, akkor érdemes egy szellős lábszerkezetet választani. Ez biztosan nem fogja annyira kockásítani a látványt. A bútorlap láb erre nem alkalmas, tehát sokkal jobb választás az a bizonyos T-láb- vagy csőlábszerkezetes asztal. Nyilván, ha megoldható, akkor maradjon az ovális tárgyalóasztal, ami egyszerre mutatós, esztétikus és helytakarékos.

Nyilván nem csupán az asztalra van szükség, és éppoly elengedhetetlenek az irodai szekrények is. Ezek azért annyira lényegesek, mert több-kevesebb irattárolásra mindenütt szükség van. Nagyobb cégeknél, multiknál pedig az ilyenek valóban nélkülözhetetlenek, hiszen a különféle dokumentumoknak mindig biztos és megbízható helyet kell nyújtani.

Azonban a vásárlásnál az érdeklődők gyakran tanácstalanok és nem tudják, hogy milyen szempontok alapján válasszanak egy bútort. A túl sok, magas szekrény leszűkíti a teret, ha viszont keveset rendel a vevő, akkor nem férnek el a dokumentumok. Mi is jelenti a kiutat, hogyan is találhatóak meg a profi irodai szekrények? Az igazság az, hogy az egyik leggyakoribb hiba, ha nem méri fel az igényeket a megrendelő, nem kérdezi meg a munkatársakat, hanem csak meggondolatlanul rendel az irodai szekrények közül arra gondolva, hogy biztos jók lesznek majd azok.

Print Friendly, PDF & Email