Autó ülésvédő huzat kutya szállításhoz minden időben

Ahogy a kocsiajtó kinyílik, a kutyusunk lelkesen veti rá magát az ülésre. A lábai még a jó időben is nyomot hagynak a kárpiton, éppen ezért az autó ülésvédő huzat kutya szállításra igazán hasznos dolog. Ha pedig még esős, latyakos is az idő, akkor mondhatni kötelező egy ilyen eszköz.

Természetesen ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy egy sima pokróc nem lesz ugyanolyan hatékony erre a célra? Nos, a válaszunk az, hogy nem! Egy hagyományos pléddel szemben ugyanis az autó ülésvédő huzat kutya fuvarozásra nem csúszkál össze-vissza, jól rögzíthető az ülésre, ezért a kedvencünk nyugodtan mozoghat rajta.

A pokróc anyaga sem megfelelő erre a célra, hiszen egészen biztosan nem vízhatlan úgy, mint az autó ülésvédő huzat kutya társaságában való kiruccanáshoz. A remek anyagának köszönhetően, egészen biztosan nem kell majd azzal szembesülnie a gazdinak, hogy víztócsa éktelenkedik az ülésen. Ilyen ülésvédő koszfogó színekben, nagyon jó áron bármikor megrendelhető a petsker.hu webáruházból, hogy az ebes kirándulás Önnek is élmény legyen!