Amikor a bontókalapácsra nagy szükség van

Építkezések, lakásfelújítások és egyéb olyan projektek során, ahol a falbontás elengedhetetlen, szükség van a megfelelő erősségű vésőkalapácsra. A bontókalapács segítségével relatíve könnyen végezhetők el azok a bontási és vésési feladatok, amik hagyományos szerszámokkal túlságosan nehezek és fárasztók lennének.

Minden szakember tisztában van vele, hogy egy építkezésről egyszerűen nem hiányozhat ez a roppant praktikus és nagyon erős kellék. Melyik mellett érdemes dönteni? A Bosch már évtizedek óta bizonyítja, hogy a termékeiben maximálisan meg lehet bízni. Pontosan így van ez a bontókalapács esetében is.

A gépek a saját kategóriájukban magas ütőerővel rendelkeznek, így gyors lemunkálást biztosítanak, amire szinte az összes nagyobb munkánál szükség van. A gépek a robosztus kialakításuk és a kiváló minőségű alapanyagaik miatt hosszú élettartamúak. Megéri például egy SDS-Max bontókalapács mellett dönteni, aminek az ütőereje elérheti a 16,8 Joule-t is.

Persze sokszor nincs szükség ekkora ütőerőre, és ekkor elegendő a 7 vagy épp a 10 Joule-ra képes modell is. Bizonyos eszközök már rezgéscsillapított markolattal rendelkeznek, aminek hála a hosszabb munkák esetén is könnyebbé teszik a feladat elvégzését.

Melyik a leghatékonyabb körfűrészlap aluminiumhoz mostanság?

Az alumínium vágása kényes és macerás feladat, főleg akkor, amikor nem áll rendelkezésre a megfelelő vágótárcsa. Ezért sem kezdenek bele a szakik a munkába a Bosch termékek nélkül. A profi körfűrészlap aluminiumhoz lett kitalálva, ami azt jelenti, hogy minden téren megfelel az igényeknek.

Hatalmas előny, hogy ez képes maximálisra növelni az akkus gépek üzemidejét. Így még tovább lehet használni a masinát. A körfűrészlap aluminiumhoz azért tökéletes, mert ez hihetetlenül vékony alaptesttel rendelkezik, ezért csökkenteni tudja a súrlódást és az anyageltávolítást.

A kialakításából adódóan kevesebb energiát fogyaszt, továbbá simává és könnyűvé teszi a vágást. A siker titka kétségtelenül a MicroteQ keményfém fogazatban rejlik. A körfűrészlap aluminiumhoz magas teljesítményt és hosszú élettartamot biztosít.