A szivacs fotel gyerekeknek nagy kedvenc

2006-ban egy szolnoki bútorüzlet gondolt egyet és elkezdte árusítani a termékeit. A betévedő vásárlók igénye szerint elkezdtek körbetámlás gyerekágyakat gyártani, mert olyat kerestek a szülők a csemetéiknek, ami nemcsak kényelmes, hanem biztonságos is. A szivacs fotel gyerekeknek egy későbbi találmány, ami azonos célokat szolgál.

Ahogy az ágyat is vastag szivacsborítással látták el, hogy véletlenül se tudjon sérülést okozni, a szivacs fotel gyerekeknek is olyan anyagból készül, amit képtelen felsérteni a kicsi bőrét. Teflonborítást kapott, ez pedig roppant könnyen tisztítható. Ezt az ülőalkalmatosságot könnyedén magával cipelhetik a csemeték a lakás bármelyik pontjára.

Tökéletesen alkalmasak mesenézésre vagy játék utáni pihenésre. A kínálat bőséges, de ha mégsem találod meg a kedvenc színedet vagy mintádat, akár egyedi borítással is kérheted a terméket. Remek kiegészítője a gyerekszobának. Böngéssz a gyerekszoba inspirációk között és találd meg a tökéletes helyiség minden odaillő elemét!