A szekcionált garázskapu elemek előnyei

Fennakadásoktól mentesen szeretné használni a garázskaput, akár évtizedeken át? Akkor érdemes olyat készíteni, amelyben az Ön ízlésére és igényeire szabott, szekcionált garázskapu elemek találhatóak. A szekcionált garázskapu elemekből készült garázskapu ugyanis kiváló hőszigetelést biztosít és a kis helyigényének köszönhetően praktikusan használható, miközben garantálja a garázs biztonságos nyitását és zárását, bármilyen időben, bármilyen hőmérsékleten.

A szekszionált garázskapu elemek legnagyobb előnye a kiváló hőszigetelés, ami annak köszönhető, hogy PUR réteggel töltött, duplafalú szendvicspanelekből állnak. Nagy szabadságot adnak a megjelenésben is. Legyárthatók ablakkal vagy ablak nélkül is. Ön dönti el, hogy milyen színben, bevonattal és méretben.

További előnyük, hogy kiválóan ellenállnak a külső hatásoknak, tehát a napfény okozta UV-sugárzásnak, az esőnek, hónak, szélnek. Ha megfelelő tömítéssel és tokzáró profillal is rendelkeznek, akkor biztos lehet abban, hogy nem fog beázni a garázsa. A magas minőséget képviselő szekcionált garázskapu kényelmesen használható, biztonságos és maximális helykihasználást tesz lehetővé a garázsban.

Nem nyílik jobbra vagy balra, nem rendelkezik bukó szerkezettel. A mennyezet alá tolható be és a betörők sem jutnak át rajta. Az önellenőrző automatikának köszönhetően az ujjbecsípődéstől sem kell tartania. Válassza a szekcionált garázskapu által kínált nyugalmat és kényelmet, válassza a Turbó Pegazus Kft-t! Itt kérhet ajánlatot.