A rattan kaspóban még szebbek a növények

Rattan kaspó

A cserepes virágok soha nem mennek ki a divatból, hiszen általuk lehet az üres vagy élettelen terekbe egy kis természetet csempészni. A rattan kaspó tökéletes helyet nyújt egy-egy gyönyörű pálmának vagy orchideának. A rattan hatású tárgyak roppant népszerűek, rengeteg kiegészítő és bútor készül ilyen anyagból.

Azért „csak” rattan hatású, mivel ezek a dolgok tulajdonképpen műanyagból készülnek, így sokkal tartósabbak és megfizethetőbbek. A virag-online.hu webáruházban megvásárolható rattan kaspó is UV álló műanyagból készül, amiben az elhelyezett belső edény megkönnyíti a növény átültetését és mozgatását.

A kifejezetten esztétikus kaspók kiválóan mutatnak mindenhol, mivel kivitelezésüknek köszönhetően jól illeszkednek a modern, egyenes vonalvezetésű, minimál stílushoz és a klasszikus berendezéshez egyaránt. A webshopban a rattan kaspó többféle méretben és színben megtalálható, hogy mindenki az ízlése és a növények igényei szerint választhasson. Biztosítson Ön is növényének egy ilyen szép és kellemes helyet!