A pergolák egyre népszerűbbek

Pergolák egyedi dizájnnal

Az árnyékolástechnika csúcsát jelentik és igazán elegáns megoldást kínálnak, minden épület estében. A pergolák csodásan mutatnak a családi házak esetében, de kifejezetten elegáns kivitelezés valósítható meg a szállodák vagy éttermek teraszain is.

Egy modern télikert elengedhetetlen tartozékának számítanak a Suntech pergolák, de minőségben a Vera márkájú termékek sem maradnak le. Többféle változat közül lehet választani az igényeknek megfelelően.

A bioklimatikus változatok ellenállnak az időjárás viszontagságainak, ezért sem a szél, sem az eső, de még a hó sem tehet kárt a szerkezetükben. Ami egyedivé teszi az ilyen rendszereket az nem más, mint hogy a Nap állásához lehet igazítani a pergolák állását. Eszerint lehet szabályozni, hogy mennyi fény szűrődjön be az adott helyiségbe.

Az alumínium pergolák is nagyon elterjedtnek számítanak, hiszen az esztétikus dizájn mellett, az anyaguknak köszönhetően, rendkívül időtállónak számítanak. A Hi-Tech kategóriába a ponyvás verzió tartozik, ami már-már elpusztíthatatlannak számít a kevlár erősítés miatt.