A körkivágó beszerzése egyszerű

A manapság beszerezhető minőségi szerszámok nagyban megkönnyítik az emberek munkáját. Ilyen például a körkivágó is. A termék típusai alkalmasak falhoz, fémekhez és fákhoz is, ami a lyukvágást illeti. A gyorsacélból előállított változat fa, pozdorja, illetve műanyag fúrására kiváló eszköz.

Léteznek olyan termékek, amelyek szinte minden anyaghoz megfelelnek, ezek a Wolfcraft és a Viking nevet viselik. Ez a két variáció kobalttal ötvözött biometánból lett előállítva. Ez a két körkivágó azonban nem alkalmas kő, beton és falazat vágásához. A használatot illetően sima fúróba befoghatóak a hengeres vagy hatszög száruknak köszönhetően. A beton fúrásakor érdemes kissé gyanakvónak lenni, mivel az olcsó és silány változatok nem képesek tökéletes munkát végezni, még abban az esetben sem, ha SDS befogásúak.

A beton fúrására alkalmas körkivágó minimum 5-10 ezer Forint körül kapható, de ez az ár csak növekszik. Mielőtt megvásárolná a terméket, érdemes a bolti eladóval egyeztetni azt a fontos tényezőt, hogy Ön mire szeretné pontosan használni.