A gravírozás a divatnak is kedvez

A gravírozás gyors
A gravírozás gyors

Számtalan jelenkori, praktikus, nap mint nap használatos dolog van, amelyek lényegesen megkönnyítik az életünket. Ezek közé tartozik a gravírozás is. A textil és bőriparban igen nagy hasznát veszik, mind dekorálás, gyártás, mind kivágás szempontjából. A farmerek és bőrből készült termékek koptatott mintát kaphatnak a lézeres gravírozás által.

Fotóminőségű alkotások is felkerülhetnek egyes textilipari termékekre. A lézerrel történő kivágás segítségével, a ruházati és sportcikkek, ipari vagy akár műszaki cikkek gyártására is sor kerülhet, mindez minőségi módon. Egyes termékek más módszerrel egyáltalán nem, vagy nem megfelelőképpen és nem túl szépen vághatóak.

A hímzést végzők számára is leegyszerűsítheti a munkát a minta körbevágásakor. A lézeres gravírozás segítségével a vágás és a szegés egy menetben elvégezhető. Különleges szövetek, mint a szénszál vagy a kevlár gravírozása is megoldható. Ugyanilyen hasznos szerepet tölt be többek között az autóiparban, a vendéglátóiparban, sőt, még a légiközlekedés és hadiipar területén is.