A fóliatömlő igen népszerű

Fóliatömlő

Fogyasztói társadalmunkban nagyon sok termék cserél gazdát minden nap. Az áru szállításának alapköve a megfelelő csomagolás. A műanyag fólia ebben jó szolgálatot tesz, mivel a különböző formákhoz remekül igazodik.

Többféle létezik, így ki tudjuk választani a leginkább célszerűt. A fóliatömlő is a csomagolóanyagok egyik fajtája. Nem rendelkezik különleges tulajdonságokkal, mégis rendkívül jó választás. Törékeny szállítmányoknál a buborékfólia a megfelelő választás.

Szellőzést igénylő árunál a perforált fólia lyukacsos anyaga biztosítja a levegőáramlást. Zsugorfóliával portól, nedvességtől védjük az anyagot, de a hő hatására összehúzódott borítás még az elmozdulást is megakadályozza.

A fóliatömlő sokoldalúan felhasználható. Kétoldalt hegesztett, így hosszabb eszközöket, alkatrészeket, csöveket is bevonhatunk vele, megvédve azokat a külső tényezőktől. A fóliatömlő kialakítása lehetővé teszi, hogy a csomagolás méretét mi magunk határozzuk meg. Ragasztószalag segítségével könnyedén lezárhatjuk saját kezűleg.