A Diadora Utility munkaruházat története

Diadora Utility munkaruházat
Diadora Utility munkaruházat

Amikor egy munkahely biztonságával foglalkozunk, gondolnunk kell a munkások ruházatára is. Ebben nyújt segítséget a Diadora Utility munkaruházat. Mivel nem elég az eszközökre és a biztonságos megoldásokra hagyatkozni, a vállalatnak be kell szereznie a professzionális védőruházatot.

A következőkben a Diadora alapelveiről és múltjáról lesz szó. A gyártó számára fontos a csapat tisztelete mellett, az ellenfél tisztelete is. A Diadora a sportszerűség romantikus alapelveit követi. Jelenleg sportcipők és munkavédelmi lábbelik gyártásával foglalkoznak.

A cég 1948-ban indult el egy kis gyárból. Az alapító mesterember, nem volt hajlandó kompromisszumot kötni a minőség rovására. Tartós darabjai minőségiek, kényelmesek és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak is.

1948-tól speciális hegyi bakancsokat gyártanak, a 60-as évektől pedig már sportos darabokat is készítenek. A 80-as évekre a márka már a sportikonok támogatójává válik, a 2000-es évekre pedig hatalmas sikereket érnek el nemzetközi szinten. 2010-re megújul a Diadora Utility munkaruházat és a sportruházat gyártás is.