A címkenyomtató egy speciális nyomtatóegység

Manapság már szinte minden háztartásban van számítógép, de legalább valamilyen okoseszköz. Ennek megfelelően, a nyomtatókészülékek is rendkívüli mértékben el vannak terjedve. A címkenyomtató esetében ez már kevésbé mondható el, mivel ez elsősorban nem lakossági ügyfeleknek lett kifejlesztve. A digicode.hu online áruházban óriási a választék a nyomtatókat illetően.

Mindenféle változat megvásárolható, természetesen kiváló minőségben és kedvezményes árakon. A címkenyomtató leggyakrabban vonalkódok gyártására van használva, de számos egyéb hasznos funkciója is van.

Lehetséges alkalmazni speciális plasztik kártyák, karszalagok vagy belépőjegyek nyomtatására is. Utóbbiak nagyszabású rendezvényekre vagy különféle szolgáltatásokat nyújtó turisztikai központokban, a kártyák pedig a különféle céges beléptető rendszerekhez lehetnek jók.

A címkenyomtató hozzácsatlakoztatható számos elektronikus eszközhöz. Egyebek mellett, kompatibilis pénztárgépekkel, illetve különböző okoskütyükkel, akár vezetékek nélkül is.