A bébiőr működése – Így figyelhetsz távolról is a kisbabádra

Egy új élet érkezése a családba mindig rejt magában számos kihívást is amellett, hogy igazi csodát jelent. Érdemes idejében felkészülni, amire csak alkalom nyílik, mert így garantálható a nyugodt hangulat mindenkinek. Bár az első néhány hétben az anya és a baba szinte teljesen elválaszthatatlanok, az idő múlásával már szükség lesz a nagyobb térre. Ettől függetlenül, a kapcsolatot fent kell tartani, amire a modern technikai eszközök lehetőséget biztosítanak.

Az Emaki weboldalán látható kamerás bébiőrök különösen hasznosak tudnak lenni. TrueLife A15 bébiőr + okosóra pontosan az a kombináció, ami hordozza a kényelem, biztonság, egyszerűség hármasát. Nem kell attól tartani, hogy egyetlen pillanatra is eltávolodunk a készülék képernyőjétől, mert az folyamatosan ott van a csuklón és a kép állandóan nyomon követhető. A gyerek szobájában lévő kamera kiváló felbontással rendelkezik és kétoldalú hangtovábbításra szintén esélyt kínál. Még a szoba hőmérsékletének ellenőrzésére is képes bárki ezen keresztül.

A 300 méteres hatótávolságnak hála, az egész lakásban, de gyakran még a teraszon, udvaron is el lehet menni anélkül, hogy a kapcsolat megszakadna. Amíg a gyerkőc békésen szundikál, addig a szülők beszélgethetnek a barátokkal, családtagokkal, végezhetik a mindennapi teendőiket. Ha pedig a lurkó ébredezik, akkor az nem lesz titok. Sok anya örült volna egy ilyen kivételes berendezésnek a gyerekszobában, de ennek megszületése csak a közelmúltban vált lehetővé.

Mostantól viszont nem kell egyetlen pillanatra sem mellőzni. A technikai fejlesztések tárháza meglepően bő. Éjjellátó funkció is van a kamerán, valamint állandó vezetékes kapcsolat hiányában, Powerbankról üzemeltethető. A kirándulások így szervezhetőbbé vállnak és a biztonság is növelhető. Az órán beállítható az etetési idő, ami így biztosan nem fog elmaradni vagy csúszni, az amúgy bokros teendők miatt. A sokfunkciós kamerás bébiőrök tehát egy modern család otthonának szerves részét kell képezzék, ezzel egyszerűsítve, az amúgy közel sem könnyű gyereknevelési feladatokat.