Sok múlik a kötőtűn

A kézműves kellékek kiválasztása során nagyon könnyű eltévedni, különösen azoknak, akik még nem jártasok az adott területen. Nagyon fontos, hogy a munkához mindig a megfelelő szerszámokat válasszuk. Ha tudjuk, hogy milyen kötőtű és fonal szükséges nekünk, sokkal könnyebb lesz a dolgunk.

A kötés mindig is nagyon népszerű volt. Persze még most is, az idős kora ellenére, mert egyre több kezdő kezd bele nap mint nap ebbe a kézimunkába. A kötés folyamatos változásokon megy keresztül, nemcsak a használatában, hanem a felszerelésében is. Az eszközök időről-időre frissülnek és fejlődnek. Ha nem tudod pontosan, hogy milyen méretű kötőtű lesz a megfelelő a számodra, nézd meg a használni kívánt fonal címkéjét! Itt általában fel van tüntetve a munkához szükséges kötőtű mérete. A tűk kiválasztásakor fontos figyelembe venni azok minőségét.

A felület enyhe érdessége ugyanis akadályozhatja a fonal mozgását, a szálak elszakadhatnak és maga a munka rendezetlennek tűnik majd. Ahhoz, hogy a kötési folyamat kielégítő eredményt hozzon, vásárolj nálunk!