A vezeték nélküli mozgásérzékelő gyorsan kiépíthető

Vezeték nélküli mozgásérzékelő

Az illetéktelen behatolók igen nagy kárt okozhatnak a lakásban. Praktikusabb, ha inkább teszünk azért, hogy ne történhessen baj. A szakemberek szerint, a vezeték nélküli mozgásérzékelő egyre népszerűbbé válik a vitathatatlan előnyeinek köszönhetően.

A rádiófrekvenciás rendszer kiépítése egyáltalán nem nehéz. Kisállatvédelemmel is el van látva, ezért nem fog a cicák miatt állandóan jelezni. A rendszer képes a magasság mellett, a súlyt is figyelni.

A 86-96°-os látószög kiválónak számít a vezeték nélküli mozgásérzékelő esetében. Lehetőleg sarokban kell elhelyezni, mert így képes lesz alaposan szemmel tartani a területet. Nincs akadálya annak, hogy egy helyiségben több szenzor is legyen. Érdemes nyitásérzékelővel kombinálni.

Így elkerülhető, hogy a betörők bejussanak a lakásba. Az ár több mindentől is függ. Számít, hogy mekkora helyen kell kiépíteni a rendszert. Az sem mindegy, hogy hány darab vezeték nélküli mozgásérzékelő használatára van szükség. Az Alarm Direct csapatától lehet árajánlatot kérni.

Print Friendly, PDF & Email