Porálló telefon extrém körülményekhez

Porálló telefon

Normál körülmények között, a por nem tesz kárt a mobiltelefonokban. Az a minimális mennyiség, ami naponta rászáll, általában már használat közben letörlődik és ha nem is, akkor egy egyszerű mozdulattal letisztítható. Viszont az asztalosműhelyekben, építkezéseken nagy szolgálatot tehet egy porálló telefon, mert az extrém mennyiségű port nem bírja el akármelyik készülék.

Egy átlagos telefon esetében, a finom, szinte láthatatlan szemcsék bejutnak az összeillesztéseknél és elég hamar meghibásodást okoznak, olykor egészen tönkre is tehetik. Azonban a porálló telefon úgy van megalkotva, hogy ez ne történhessen meg, így ez még ilyen szituációkban is aggályok nélkül alkalmazható.

Amennyiben olyan helyen dolgozik, ahol nem a megszokott állapotok uralkodnak, akkor érdemes megfontolnia a porálló telefon megvásárlását. Az ilyen modellek általában vízállóak is, így még egy rizikófaktort kizárhat, ami végzetesen károsíthatná a mobilját. Sőt, a porálló telefon ütésálló kivitelezésben is kapható, amivel együtt már szinte garantált védelmet biztosít bármilyen munkahelyi baleset ellen.

Print Friendly, PDF & Email