Az ipari csavarkompresszor működési elve

Csavarkompresszor ár

Mivel a Ganzair szakembereitől mindig meg lehet kérdezni, hogy mire is jó egy adott kompresszor és bizonyos feladathoz melyik fajta illik a leginkább, ezért természetesen az érdeklődők bátran fordulnak a céghez a különféle kérdésekkel. A potenciális vásárlókat a csavarkompresszor ár, teljesítmény, méret, várható élettartam és sok minden más is érdekel.

Mivel itt tapasztalt és segítőkész kollégák állnak rendelkezésre, ezért ők mindig megpróbálnak segítséget nyújtani azoknak, akik érdeklődnek a témában. A csavarkompresszor ár mellett érdemes kitérni a felhasználási területekre.

Ez a szerkezet egy olyan sajátos berendezés, amelyikkel a tulaj biztonságos körülmények között és igen gyorsan állíthat elő sűrített levegőt. Erre pedig általában a különféle ipari területeken, autóiparban és műszaki területeken van szükség, de akár otthon is hasznos lehet. Rengeteg helyzetben bizonyul szükségesnek a sűrített levegő.

Ezért is vannak olyan kompresszorok, amelyek tipikusan nagy teljesítménnyel, a műszaki területekre specializálódtak, de vannak olyanok is, amelyeket otthon is lehet használni. Ez utóbbiaknak általában kisebb a méretük és a teljesítményük is, és nem is annyira drágák.

Legyen szó bármilyen változatról, a Ganzairnél a csavarkompresszor ár elfogadható. Műhelyeknek és autószervizeknek általában az ipari csavarkompresszor fog beválni. Ahogy a berendezés neve is mutatja, ez csavarok segítségével állítja elő a sűrített levegőt. Legtöbb esetben két csavarról van szó, amelyek egymással szemben helyezkedik el, és egymással ellentétes irányba forognak.

Ez az egyszerű működési elv garantálja a sűrített levegőt. Fontos azt azonban kiemelni, hogy mivel erre a mozgásra képes a levegő felhevülni, így kell legyen ott egy biztonsági, finom olajréteg, ami képes ezt meggátolni.

Az ipari csavarkompresszor speciális olajáról tudni kell, nem szabad kijusson a levegőbe, vagy érintkezzen a sűrített levegővel, amely aztán felhasználásra kerül. Az ipari csavarkompresszor működéséhez ezért is nélkülözhetetlen egy sajátos szűrő, ami ezt megakadályozza.

Print Friendly, PDF & Email